Heerlerheide Boulevard

Menu

Corneliusmarkt 2013

Deelname muzikale groep aan de Corneliusmarkt! Vanaf 14.30u Op de corneliusmarkt.

Ashlyns Group uit Hertfordshire! Ze zijn on-tour… En komen ons bezoeken om een muzikaal performance te leveren tijdens de Corneliusmarkt 2013

In onze vorige aankondiging hebben we al gewag gemaakt dat dit jaar 2013 de Corneliusmarkt, als vanouds, weer in juli gehouden zal worden en ook niet, zoals in 2012, samen met het traditionele Midzomerfeest, welk feest overigens dit jaar niet op de agenda staat. Op uitdrukkelijk verzoek van de organisatie nogmaals, ook in dit vroege stadium, aandacht hiervoor. Dit uiteraard met de insteek om enerzijds genoemde Corneliusmarkt een plaatsje te geven op de agenda/kalender en anderzijds aanmelding voor het bemannen van een kraam.. Het loont immers de moeite. Natuurlijk hoopt de organisatie dat het op zondag 14 juli goed weer zal zijn. Voor de goede orde aangeven dat deze Corneliusmarkt eigenlijk in twee categorieën te onderscheiden is. Enerzijds de particuliere standhouders en anderzijds de professionele marktkooplui. Daarom ook deze vroegtijdige eerste publicatie om zowel particulieren evenals professionals te porren om een kraam te huren.

Particulieren alleen betalen 15 euro standgeld en kunnen zich wenden tot Marcel Lucassen (e-mail: m.lucassen@ziggo.nl en tel: 06. 20656678),

terwijl professionele standhouders zich moeten wenden tot de heer Joep Benders (tel: 06.21205360).

Kortom, vooral particulieren kijk op zolder, rommelkamer en andere plaatsen of er nog bruikbare spullen zijn om deze op de Corneliusmarkt aan de man te brengen om daarmede de koopaantrekkelijkheid nog meer te verhogen.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.